PELI ARVOSTELU – LIFE IS STRANGE

Jos voisit kelata tahansa 60 sekuntia elämäsi ja tehdä asiat eri, ethän? Tästä asiasta, pitäisi? Onko todella totta, että kaikki meidän valintoja on jonkinlainen aaltotehosteen kaiken muun ympärillämme?

Nämä ovat niitä kysymyksiä videopeli Elämä on Strange kysyy kautta multi-jaksotetuissa, aika-kelaaminen tarina.

Ja he sellaista kysymyksiä, jotka kiinni et.

Olla Ystävällinen, Kelaa

Pelaajat pelaa lukion tyttö nimeltä Max Caulfield kuka hiljattain palannut kotikaupunkiinsa of Arcadia Bay osallistua arvostetun Blackwell Academy. Kuten monet hänen ikäisensä siellä, Max toivoo jonain päivänä tehdä jälkensä taidemaailman. Hän on ujo-mutta-vakava opiskelija, joka on myös joitakin vakavia valokuvauksen taitoja. Hän rakastaa carting noin hänen vanha Polaroid kamera syömällä instant tilannekuvia elämän, pieni tilatiedot muistomerkkien tiettyjä asioita tietyssä paikassa tiettyyn aikaan.

Max ”pian oppii kuitenkin, että hänen todellinen taito on hänen selittämätön kyky kelata aikaa hänen ympärillään.

Melkein vahingossa, hiljainen teini säästää toisen tytön elämää. Tietämättä edes hän voi tehdä sen, Max kääntyy kelloa takaisin tappava hetki ja pelastaa sininen tukka Blackwell keskeyttämisen nimeltään Chloe, joka oli Maxin BFF noin viisi vuotta aikaisemmin. Kaksi oli pudonnut pois kosketuksen jälkeen Chloen isä kuoli auto-onnettomuudessa ja Max muutti pois. Nyt ne ovat yhdistyneenä, heidän ystävyytensä uudestaan ​​Max kehittyvien supervoimia.

Mutta mitä jos se ajan respooling kyky saattaa venyttää pidemmälle viimeisimmät hetkiä? Mitä jos, vain katsomalla tilannekuvan menneisyydestä, Max voi palata ja asuvat sinä päivänä, että instant, että paikka? Mitä vääryydet voidaan asettaa oikea? Mikä haavat voisi parantua? Voiko monet nykyiset murheet Arcadia Bay vahvistaa teini tyttö nimeltä Max?

Vastaa