PELI ARVOSTELU – RATCHET & CLANK

Teknisesti Ratchet & Clank pelisarjan ei koskaan todella kuollut ja mennyt. Mutta tämä on ikä HD-uudestisyntynyt ja ylösnousemuksista, karvainen lombax ja hänen tyyni Robo-sidekick vielä päättänyt saada jonossa seuraavan sukupolven muodonmuutoksen.

Se tulee muodossa hyvin integroitu peli ja elokuva julkaisu, jotka sopivat yhteen kuin käsi pommin hansikas. Itse asiassa tämä PS4 Ratchet & Clank pelin ominaisuudet saumattomasti ommeltu-satu- leikkeet vedetään oikealle ulos elokuvasta itse, antaa sinulle tunteen, että olet todella pelaa läpi elokuvan hetkiä, että et näe teatterin takia aikarajoitteet.

TILAISUUS aivan ensimmäistä kertaa … TAAS

Peli on myös viritelty-up uusinnan alkuperäisen PS2 Ratchet & Clank klassinen, kertoo tarinan siitä, kuinka kissan kaltainen mekaanikko ja tuntevia robotti tavata ja aloittaa niiden ystävyyden ja niiden pyrkimys epäoikeudenmukaisuuksien korjaamiseksi ja eläimellinen pahikset … in omat crash-ja-tumble tavalla. Motivoiva tarina takana kokous on kertonut vangittua kapteeni Qwark, joka on tietenkin erittäin itsekäs ja lihas-taipumista johtaja ryhmä sankareita kutsutaan Galactic Rangers. Hän ei ole suurin fani tietyn lombax tai hänen metalli-mies ystävä, mutta hän on antaa heille heidän takia. Lisäksi kaveri on joitakin groveling tehdä myös.

Näet, ylpeän kapteeni Qwark johti harhaan mielistelevä ja über-ahne liike pohatta nimeltään puheenjohtaja Drek. Drek on eräänlainen jotka käyttäisivät dimwitted Blarg joukkoja ja tehokkaita aseita tuhota planeettoja hänen omien itsekkäiden oikkuihin ja, no, se on juuri sitä, mitä hän teki. Vain Ratchetin ja Clankin avulla voidaan päivä on lopulta tallennetaan.

Osoitteessa https://www.igame.com/fi/ löydät entistä ainutlaatuisemman kokoelman nettipelejä, kuten kasinopelejä, korttipelejä, kolikkopelejä ja paljon muuta.

Vastaa