PELI ARVOSTELU- LEGO DIMENSIONS

Pelin Tarkistus
Toinen tuo-your-lelut-to-elämän otsikko? Jep, vaikka jengi takana kaikki nämä LEGO videopelit / kasinopelejä (Unibet)on nyt pakko tulla ulos muovinen hoitoon, joka käyttää plug-in portaalit ja chip-avusteinen leluhahmot. Mutta uusi LEGO Mitat tekee selväksi sen aikomuksena ole vain copycatting mitä Skylanders, Disney ja Nintendo ovat keksineet ennen. Se on hullu-viileä unet aivan oma.

Gamemakers ensin vetää standardin tunnusmerkit LEGO videopeli: omituinen käsikirjoittanut kikattaa, bashing LEGO vihollisia heidän lohko perusteet, scads muovista yo kerätä, ja tonnia digitaalisen break-se-alas-ja-build-it up-taas palapeli ratkaisemisessa. Ja sitten he lisäävät … todellinen Legos!

Pidä kiirettä, HEROES!
Tuntuu siellä on pirullisen mielipuolinen konna nimeltä Lord Vortech kuka löysi jotain nimeltä ”Foundation Prime.” Hän käyttää tätä voimakas maa avata pyörteisiin portaalit eri ulottuvuuksien imevät että ystävät ja sidekicks erilaisia ​​sankareita.

Hänen lopullinen tavoite? Kerätä olennaiseen tarvittavat romahtaa kaikki eri ulottuvuudet yhdeksi. Yksi ulottuvuus, että hän voi hallita kanssa täydellisestä valvontaa. Se tulee olemaan hänen oma arvokas!

Mikä hänen ensimmäinen toimia tehdä, on kuitenkin aiheuttaa Batman, Gandalf ja Wyldstyle ralliin yhdessä sankarillinen joukkue asetettu säästää niiden kaapattu maanmiehet (Robin, Frodo ja Teräsparran).

Vastaa