Parhaat strategiapelit mobiililaitteille

Mitä ensin miettii sana strategialla? Luultavasti voit ajatella tekniikkaa. Strategiapeli on sellainen, joka vaatii joukon tekniikoita sen täydentämiseksi. Se on eri muotoja ja tyyppejä. Yksi niistä saattaa valittaa sinulle, varsinkin jos pidät online pelit.

Strategiapelejä on tullut yksi suosituimmista peliharjoista maailmassa, mikä sai minut miettimään – mitkä ovat kymmenen parhaan mobiilipelipelin pelejä? Yksi johtavista mobiilipelihakukoneista mukaan nämä ovat suosituimpia mobiililaitteiden käytettävissä olevia strategiapelejä:

1. Clans of Clans – Uskomattoman suosituin strategiapeli nykyään. Clash of Clans on online-moninpeli, jonka Supercell julkaisi vuonna 2012

2: Empire: Four Kingdoms – voittaja Topgame Studiosin vuonna 2012 julkaistun kymmenen parhaan strategiakilpailun puolesta. Empire

3: Plague Inc. – Vuonna 2012 julkaistiin Ndemic Creationsilla tämä peli yhdistää korkean strategian ja realistisen simulaation, ja se kuuluu ehdottomasti kymmenen parhaan joukkoon.

5. Galaxy Legend – Tap4Fun julkaisi tämän strategiapelin vuonna 2013 ja loi kauniin ympäristön, jossa rakennat avaruuspohjan ja tähtialukset.

Strategiapeleiden pelaaminen vaatii voimakasta muistia, mutta strategiapeleillä on yleensä monia eri elementtejä ja myös erilaisia näkökulmia, jotka avautuvat samaan aikaan. Jos et muista niitä kaikkia, et pysty toimimaan hyvin niissä.

Vastaa